İSTANBUL / KADIKÖY - İstanbul Anadolu Lisesi

Projeler

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasını ve buna bağlı olarak düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlıyor, bunun İçin okul kütüphanemizde düzenli olarak sözlük okumaları yapıyoruz.

May

Erasmus Okullar arası Değişim Ortaklığı çerçevesinde uygulanan City in photo(Resimdeki Şehir) adlı projenin toplantısı Slovakya Bardejov’da yer alan Základná škola s materskou školou okulunda 26 Eylül - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

May

Erasmus Okullar arası Değişim Ortaklığı çerçevesinde uygulanan "The Young can be Gentle Online and elsewhere" (Gençler internette ve başka yerlerde nazik olabilirler.) adlı projenin toplantısı İspanya Gipuzkoa Elgoibar’da yer alan Elgoibar Ikastola okulunda 20 Mart - 24 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Eyl

9-15 Kasım 2019 tarihlerinde, Erasmus+ projesinin ilk hareketlilik aşaması okulumuzda gerçekleşti ve beş ülkeden -Litvanya, Kuzey Makedonya, Bulgaristan, İtalya ve Türkiye öğretmenleri bir araya geldi.

Eyl

Erasmus Okullar arası Değişim Ortaklığı çerçevesinde uygulanan The Safeguarding of the Environment  (Çevrenin Güvenli Korunması) adlı projenin toplantısı İtalya Lecce'de yeralan Istituto Tecnico "Grazia Deledda", piazza Palio, 1 okulunda 25 Ekim – 29 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşti.