Our Final Project Exhibition  ' Kaleidoscope of Our Lives '

2021 Eylül ayında başlayan 'Kaleidoscope of Our Lives'  Etwinning projemizi Nisan ayında tamamlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz, proje süresince pek çok farklı etkinliği, teknolojiyi harmanlayarak tamamlamış; edebiyat, çevre ve küresel ısınma, şiir, fotoğraf gibi çeşitli konularda uzmanlarla düzenlenen webinarlara katılarak eğitim almış, daha sonrasında da tasarladıkları aktivitelerle bilgi ve beceri harmonisi oluşturmuşlardır. 22 ortaklı projemizin, 12 ortağı Avrupa ülkesidir. Bu sayede öğrencilerimiz, İngilizce konuşma ve ifade becerilerini geliştirmiş, karma ülke takımlarında farklı ülke ve okullardan pek çok öğrenciyle bir araya gelmiştir. Takım çalışmalarımızda her öğrencimiz aktif görev almış, Pandemi sonrasında sosyal becerilerde dezavantajlı duruma düşen öğrencilerimiz, bunu fırsata çevirmiş, teknoloji ve takım çalışmalarını bütünleştirmiştir. Bakanlığımızın 2023 eğitim vizyonu ve 21.yüzyıl eğitim becerileri temele alınarak çalışmalarımız sürdürülmüştür. Ayrıca, Etwinning 2022 Yılı temasına uygun olarak, öğrencilerimiz bilgiyi farklı çalışmalarla, sadece sınıf ve okul ortamına bağlı kalmadan, harmanlanmış öğrenme ( eğitimcilerin ve öğrencilerin öğrenme süreciyle ilgili olarak fiziksel alanı,biçimleri ve araçları içeren ancak bunlarla sınırlı olmayan birden fazla yaklaşımın benimsenmesi) temele alınarak sürdürmüş, 'Hayallerdeki Okul' vizyonuna bağlı kalınarak, kapsayıcı okullar ilkesi benimsenmiş, bu doğrultuda Sürdürülebilir Okul olma teması ilke edinilerek ;işlevsel ve erişilebilir, çevre dostu uygulamalar içeren, sanat ve kültürel aktivitelerle harmanlanmış, her öğrenci farklılığına saygı duyan ve her öğrenciyi kapsayan çalışmalar düzenlenmiştir.

Our Final Project Exhibition  ' Kaleidoscope of Our Lives '

Yayın: 17.04.2022 - Güncelleme: 02.05.2022 07:12 - Görüntülenme: 446