İstanbul Anadolu Lisesi

0 216 345 02 98 - 99
Zühtüpaşa Mah. Recep Peker Cad. No 5 Kızıltoprak Kadıköy / İSTANBUL
Vizyon
Kendini geliştiren, yenileyen, sorgulayan, değerlendiren, demokrasiye ve insan haklarına saygılı, çağın gereklerini kavramış, bilimde ve sanatta mükemmeli hedefleyen, özgüveni yüksek, hür düşünce anlayışını benimsemiş, yaşadığı toplumun milli ve manevi değerlerine bağlı/saygılı, onurlu bir nesil yetiştiren kurum olmak.
Misyon
Milli Eğitim´in temel amaçları doğrultusunda; İSTANBUL ANADOLU LİSESİ: Bütün çalışanların, öğrencilerin, velilerin ve çevrenin görüşlerine saygı duymak ve ilgilenmek, ilimizde Anadolu Liseleri arasında eğitim – öğretim alanında önde gelmek, çağın gereksinimlerine yanıt vermek, başarılı kişileri teşvik etmek, "BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN" bilincini kurumda yaygınlaştırmak, sürekli öğrenmeyi, araştırmayı, yorumlamayı ve düşünmeyi yaşam tarzı haline getiren milli ve manevi değere saygılı, bireyler yetiştirmek, Atatürk İlke ve Devrimlerine, TC Anayasası´na ve Demokrasiye uygun olarak haklarını kullanabilme görevini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini kazandırmak için vardır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Doğalgaz
ADSL (4 Mbit)
Ulaşım
Kadıköy sahilden boğa heykelinin oraya kadar yürüyüp, Halk Bankasının önünden kalkan Bostancı dolmuşlarına binip, okulumuzun önünde inebilirsiniz. Kadıköy sahilden FB1, FB2, 16, GZ1, 222 nolu İ.E.T.T otobüslerinden birine binerek, okulumuzun önünde inebilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kadıköy’de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumunun hemen bitişiğindedir.
Okulumuz il merkezine 22 km ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.