Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOBS) adı altında gerçekleştirilen bursluluk sınavı başvuruları başladı.

PYBS başvuruları 11-22 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınava giriş belgeleri 17 Mayıs´ta yayınlanacak.

Başvurular

internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Şbt

2018/2019 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem 1. Sınav takvimimiz aşağıdaki gibidir. Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okul Aile Birliği Gelir-Gider Tablosu ektedir

Okul Aile Birliği IBAN Numaramız

Ziraat Bankası Kızıltoprak Şubesi

TR 12 0001 0008 9642 6950 2550 03

Ekm

Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80’inci ölüm yıl dönümünde gönüllerde hiç ölmediğinin vurgulanması amacıyla 10 Kasım 2018´de Anıtkabirdeyiz.

Ekm

Ara

Bu Yönergenin amacı, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi okul/kurumlarda emsallerine göre daha başarılı çalışmalar ile eğitim-öğretimin niteliğini geliştirecek faaliyetler ve uygulamalar yapan personellerin ödüllendirilmesine ilişkin esas ve usulleri düzenlemektir.

Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinip, toplumun ihtiyaç duyduğu çalışanların yetiştirilmesine katkı sağlamak.

Demokratik ve şeffaf yönetim anlayışının benimsenmesine katkı sağlamak.

Spor kompleksi ve konferans salonu kullanımı

Veli ve Öğrenciler için uyulması gerekli konular hakkında bilgilendirme yazımız