May

Avrupa Birliği projemiz tüm hızıyla devam ediyor.  İnsanların birliğine olan İnançla yola çıktık 2 yıldır öğrencilerimizle bu konuda çalışmalar yaparak sesimizi sınırların ötesinde taşımaya çalıştık Bu bağlamda İtalya´da gerçekleşen Proje toplantımıza projemizin Koordinatörü ve Müzik öğretmenimiz Sezen özzeybek katılım sağladı okulumuzda halen devam eden etkinliklerimiz sonucu proje ortağımız olan iki ülkeyi İtalya ve Polonya ülkemizde ağırlamak için geriye doğru saymaktayız kültürlerin aktarımı ve paylaşımı adına yeni projelerimiz Okulumuz bünyesinde devam etmektedir

May

Kadıköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün geçen yıl başlattığı, bu yıl da sürdürdüğü “Öncü Kadıköy’de Önceliğimiz Öğrencilerimiz” projesi kapsamında okullarda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan projeler, tarihi Haydarpaşa Garı’nda sergilendi. Okulumuzdan da çeşitli projelerin yer aldığı serginin açılışını Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN, Belediye Başkan v. Keriman NALBANT, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan AHIAKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık ASLAN ve öğrencilerle birlikte yaptı.

Sergiye projeleriyle katılan öğrencileriniz stantlarını ziyaret eden öğrenci, veli ve öğretmneleri bilgilendirdiler.

May

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun desteği ile düzenlendiğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı´nı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Bilinçli, sorgulayan, merak eden, araştırmacı öğrenciler yetiştiren öğretmenlerimiz gururla öğrencilerin projeleri hazırlama adımlarında yanlarında oldular.  Öğrencilerimiz, teorik bilgileri hayal gücü ile birleştirip yaşamdaki işleyişi sergilediler.

Mrt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "5. Çocuk Yazarlar Hikaye Yarışması" ve "2. Genç Yazarlar Yarışması"nın kazananları ödüllerini aldı.

Ock

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı´nın koordinasyonunda ve  MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü iş birliğinde 22 Ocak 2016 tarihinden itibaren yürütülen ve            10 Ekim 2017 tarihi itibarıyla sonlanan Türkiye´de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-2 Projesi kapsamında hazırlanan Hayat Boyu Öğrenme Portalı "http://www.hbo.gov.tr" adresinde yayına sunulmuştur.

Ara

Kadıköy Kaymakamımız Sayın Dr. Mustafa ÖZARSLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık ASLAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle ve okulumuz servis şoförleriyle hasbihal etti

Kas

Kadıköy İstanbul Anadolu Lisesi olarak 2016 yılından beri yürüttüğümüz AB Hayat Boyu Öğrenme Erasmus + Stratejik okul Ortaklığı ‘’We are all citizens of the World, our culture is our identity’’ isimli projemiz dahilinde 20-26 Ekim 2017 tarihleri arasında okulumuz öğretmenlerinden proje koordinatörü müzik öğretmenimiz Sezen Özzeybek ve beraberinde müdür yardımcısı Zehra Kardeş ile İngilizce öğretmenimiz Hilal Yiğit Bilir’in katılımlarıyla beş öğrencimizi daha Polonya’daki etkinliklere götürdük.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi, internet ortamında gerekli duyuruların yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur

Ara

Hayat Boyu Öğrenme Erasmus Stratejik ortaklığı kapsamında “We Are All Citizens of the World, Our Culture is Our Identity”(Hepimiz Dünya Vatandaşıyız, Kültürümüz Kimliğimizdir) adlı projemizin 21 – 26 Ekim tarihleri arasında Fucecchio - İtalya’ da bulunan “isis checchi” okulunda yapılan proje çalışmasına, proje sorumlusu müzik öğretmenimiz Sezen ARTIRAN ve beraberinde Müdür Yardımcımız Pınar İNCECİK eşliğinde öğrencilerimizle katılımımızı gerçekleştirdik.

Eyl

Okul Müdürümüz Sayın Sinan TABAN ve okulumuz Fizik Öğretmeni Sevcan TOPRAK, Coğrafya Öğretmeni Yasemen ÖZDEMİR önderliğinde İsviçrede bulunan Avrupa Nükleer Araştırma Merkezine yapılan bilimsel geziden kareler

2017-2018 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi belirlendi

Gelecek eğitim öğretim yılının çalışma takvimi yayımladı. Buna göre 2017-2018 eğitim öğretim yılı, 18 Eylül 2017 Pazartesi başlayacak, 8 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek. 2018-2019 eğitim öğretim yılı ise 17 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak.

Tem

Şehit yakınları ve Gaziler için "15 TEMMUZ DAYANIŞA KAMPANYASI" kapsamında yapılabilcek yardımlar için banka hesap numaraları.

Tem

Okul kıyafeti için tıklayınız