Ock

İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri 15.01.2019 tarihinde İslam Bilim ve Teknoloji Müzesini ziyaret etti. İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi ziyaretimizde gördüğümüz eserlerle  eşsiz bir bilimsel yolculuğa çıktık. İslam bilim insanlarının bilimsel ve teknik gelişmelerini yansıtan bu eserlerinin,  batıya ışık tuttuğunu ve birçok buluşa öncülük ettiğini gördük.

Ock

"Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz" Projeleri kapsamında Okulumuzda yürüttüğümüz "Kardeş Okul" projesine Gümüşhane Şiran´da bulunan Şiran 15 Temmuz Şehitler Yatılı Bölge Ortaokulu ile çalışmalrımıza başladık.

Ock

Okulumuza İş Güvenliği Tedbirleri Kapsamında öğrencilerimizin güvenliği için "Merdiven Filesi" uygulaması yapıldı.

Ara

Okulumuz İstanbul Anadolu Lisesi olarak İsviçre’nin Cenevre şehrinde bulunan Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi(CERN)´den 18-26 Ağustus 2019 tarihleri arasında kurumsal randevu almış olup öğrencilerimizi akademik, bilimsel, teknik,  kültürel ve tarihi yönleri olan geziye götürmeyi planlıyoruz.

Eyl

Resmi Gazete’de Başbakanlık Genelgesi olarak yayımlanan Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı´nın "Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması"başlığı kapsamında, “Beslenme Dostu Okul Projesi” ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedeflenmektedir. Beyaz Bayrak sahibi okulların gönüllü olarak katılmakta oldukları Beslenme Dostu Okullar Programı ile  okulumuz da ‘Beslenme Dostu Okul’ olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.

Ara

Değerler Eğitmi Kulübü olarak öğencilerimizle toplumsal sorumluluk bilincinin yerleşmesi adına Üsküdar´da bulunan Down sendromlu kardeşlerimizin çalıştığı Tebessüm Kahvesine gezi düzenledik. Böylece Down sendromlu bireylerin yalnız olmadığını, daima onlara destek verdiğimizi hissettirmeye çalıştık.

Kas

Okulumuza ve Öğrencilerimize Bank, Piknik masası, Çöp kovası gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğüne teşekkür ederiz

Kas