İsmail YÖRÜK - Müdür

Okul Müdürümüz İsmail YÖRÜK 1982 yılı Balıkesir doğumludur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Eğitim Hayatı

-          1999- 2003 Ankara Üniversitesi – İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği (LİSANS)

-          2007 ylında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Çoklu Zeka Kuramı alanında master yaptı. (YÜKSEK LİSANS)

-          2013 yılında Gazikent Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında master yaptı.  (YÜKSEK LİSANS)

-          2013 yılında Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünü bitirdi. ( ÖN LİSANS)

-          2015 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. ( LİSANS)

Çalışma Hayatı

-          2003 İstanbul- Kadıköy Cemile Besler İÖO Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

-          2007-2008 Gaziantep-  Nurdağı Asker Öğretmen

-          2008-2010 İstanbul- Kadıköy Turhan Mediha Tansel İÖO Müdür Yardımcısı

-          2010-2013 İstanbul- Üsküdar Atatürk İÖO Müdür Yardımcısı

-          2013- 2018 İstanbul-  Kadıköy Erenköy İlkokulu Müdürü

-          07.08.2018 Tarihinden itibaren okulumuz İstanbul Anadolu Lisesinde görev yapmaktadır.

AB Projesi – Yurt Dışı Çalışmaları

-          Fransa –Lyon Robareve Robotik kodlama Yarışmasına Okuldan öğrenci katılımı ( 2 Dalda Avrupa birinciliği )

-          Macaristan – Budapeşte ( AB Projesi)

-          İspanya- Madrid  ( AB Projesi)

-          Litvanya – Sliue  ( AB Projesi)

-          İtalya – Vasto  ( AB Projesi)

-          Polanya – Zawircie  ( AB Projesi)

-          Fransa – Cean Paris Eğitim Müşavirliği 23 Nisan Kutlamaları öğrenci grubuyla katıldı.

-          Romanya – Bükreş Kardeş Okul Projesi

-          Makedonya- Üsküp Kardeş Okul Projesi