MALTA´YA DİL OKULUNA GİDİYORUZ

Akdeniz’de bir ada ülkesi olan Malta’nın İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler tarafından en çok tercih edilme sebebi eğitim kalitesinin yanı sıra eğitim ve yaşam masraflarının çok ekonomik olmasıdır.  Malta’da anadil İngilizcedir. Malta’da İngilizce kursu öğrenciler için ılıman bir iklimde, Türkiye’ye çok yakın bir yerde, ekonomik olarak eğitim alabileceği, eğitim alırken de hem tatil yapabileceği hem de eğlenebileceği vazgeçilmez bir alternatiftir.

Malta’nın ekonomisi önemli oranda turizme dayalıdır. Dil eğitimi için gelen öğrenciler de buna katkı sağlamaktadır. Dil kursları ekonomide önemli bir yere sahiptir. Bundan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Malta’daki İngilizce kurslarının eğitim kalitesini sık sık denetlemektedir.

12-11-2018

Yayın: 12.11.2018 - Güncelleme: 12.11.2018 17:54 - Görüntülenme: 385